Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартував Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді»

Дата: 18.10.2023 16:23
Кількість переглядів: 86

Фото без опису
Молодь запрошують взяти участь у конкурсі, що триватиме до 22 січня 2024 року. Захід організовує Інститут політико-правових та релігійних досліджень з нагоди відзначення Дня соборності України.

Участь у конкурсі можуть брати учні, члени Малої академії наук України, студенти закладів вищої освіти, аспіранти ЗВО та наукових установ України, молодь, а також інші зацікавлені особи.

Метою конкурсу є сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, поширення патріотичних ідей, виявлення і підтримка обдарованої молоді, створення умов для її творчого зростання.

Серед творчих напрямів конкурсу, зокрема, зміцнення національної єдності, консолідація українського суспільства, відновлення і збереження історичної пам’яті українського народу тощо.

Для участі необхідно до 6 січня 2024 року надіслати творчу роботу на електронну адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень:institute2014@ukr.net (у темі листа зазначити «ПІБ_на Конкурс»). А також заповнити заявку на участь за посиланням: https://cutt.ly/zwmpRNHN.

Більш детальна інформація про умови Конкурсу – за посиланням: http://www.facebook.com/institute2015.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора