Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звіт про проведення у Косові благодійного аукціону на підтримку 10-ої ОГШБр «Едельвейс»

Дата: 18.10.2023 16:55
Кількість переглядів: 105

Фото без опису
Навесні 2023 року у Косові провели благодійний аукціон, організатором якого виступила громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

Фото без опису

Проведенню аукціону передували два запити від 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», які надійшли на адресу організаторів заходу. Тому, виручені на аукціоні кошти у сумі 859 тис. грн. спрямували на підтримку бійців саме цього військового формування.

Понад два місяці тривали роботи з організації закупівлі необхідної бойової техніки та комплектуючих до неї: основним завданням було придбати засоби за помірною ціною, не втрачаючи при цьому на їх якості та надійності у процесі експлуатації.

Як результат, на потреби військовослужбовців 10 ОГШБр вдалося закупити два квадрокоптери MAVIC 3T, один квадрокоптер MAVIC 3 Enterprise, двохдіапазонні підсилювачі сигналу ALIENTECH DUO II у кількості 7 одиниць, конектори для DJI Matric 300, кріпильні комплекти та комплекти коаксіальних кабелів по п’ять штук кожного найменування.

Фото без опису

Згідно видаткової документації на придбання зазначених військових засобів для ведення бою витратили 862 783,15 грн., частину коштів доклали волонтери ГО «Гуцулія».

 

Очільниця району Наталія Кучма та голова громадської організації «Гуцулія» Ростислав Мартинюк особисто передавали військовим закуплену техніку у місці розташування 10-ої ОГШБр «Едельвейс», частину відправляли засобами поштового зв’язку до бійців на лінію зіткнення.

Фото без опису

Організатори висловлюють слова подяки всім, хто долучився до проведення у Косові благодійного аукціону. А таких небайдужих людей із великим чуйним серцем є чимало: волонтери Косівщини та Німеччини, підприємці, депутати, духовенство, керівництво територіальних громад району, мистецька спільнота Косівщини, меценати, керівники та працівники підприємств, установ та організацій району, керівництво та педагогічний колектив КІПДМ ЛНАМ, вихованці закладів освіти, центрів творчості та мистецьких шкіл району, студенти Косівського фахового коледжу ПДМ ЛНАМ, держслужбовці Косівської районної військової адміністрації та всі ті, хто не може стояти осторонь, підтримує та всебічно допомагає Українському війську.

Фото без опису

Щира вдячність та доземний уклін вам, люди доброї волі! Бо важливою є кожна гривня, яка наближає день нашої перемоги…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора