Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Набір керамічного посуду до Різдва та Великодня: розповідаємо про унікальний лот

Дата: 24.10.2023 15:54
Кількість переглядів: 136

Фото без опису
Давно мріяли про сімейну вечерю на різдвяний святвечір чи великодній сніданок за столом, сервірованим керамічним посудом?

Маєте унікальну можливість придбати такий неперевершений посуд та одночасно фінансово підтримати українських військових у боротьбі за нашу незалежність.

На благодійний аукціон, який 3 листопада проведуть у Косові, виставлено набір керамічного посуду: тепло та затишок подарують горнятка, в яких можна заварити запашного чаю, макітра для куті, кльош для смачної випічки, свічник-трійця як невід’ємний атрибут святкового столу, таріль, соусниця та миска для гуцульських страв, два підсвічники, і, звичайно, набір для міцних напоїв.

Глиняний посуд виконаний у кращих традиціях Косівської мальованої кераміки. Автор – Петро Зеленчук.

Зацікавив посуд та бажаєте взяти участь в аукціоні? Долучайтеся! Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Організатором другого благодійного аукціону виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора