Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шкіряна сумка на повсякдень і на свято: розповідаємо про ексклюзивний лот

Дата: 24.10.2023 20:09
Кількість переглядів: 98

Фото без опису
Жіночі сумки… Їх багато не буває!

До підбору сумки – особливо ретельний підхід. Вона повинна відповідати образу, віку, порі року та події: у гардеробі кожної жінки цього аксесуару потрібно на різні випадки. Як кажуть у нас на Гуцульщині: «До кольору, до вибору».

Сумку ручної роботи, аналогів якої знайти важко, виставлено на другий благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України, організатором якого виступає ГО «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

До уваги справжніх поціновувачок моди – шкіряна сумка із тисненими орнаментальними візерунками, оригінальність якої вигідно підкреслюють дерев’яне обрамлення, металеві та латунні деталі кріплення. Сумка вражає не тільки своїм стильним виглядом, а й практичністю та функціональністю: всередині є зручна кишеня для документів, гаманця та різних дрібничок.

Придбати ексклюзивну річ та допомогти Українському війську чимшвидше прогнати ворога із рідної землі можна на благодійному аукціоні, проведення якого у Косові заплановане на 3 листопада 2023 року.

Зацікавилися лотом? Приєднуйтеся до добрих справ! Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора