Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Картина із термованого бука: розповідаємо про лот з ідейним змістом символів

Дата: 25.10.2023 15:26
Кількість переглядів: 114

Фото без опису
Бережно огортає свій багатостраждальний народ Україна-мати… У своїх теплих материнських обіймах захищає рідну землю від Львова до Луганська, від Києва до Криму…

Зодягнута у вишиванку, уквітчана віночком із різнотрав’я, із оберемком пшениці, жита та маків у руках – такою зобразили нашу молоду державу-берегиню всього українського на картині із термованого бука під символічною назвою «Моя Україно».

Пшениця як символ добробуту, жито як символ життя, квітка маку як символ волі та невмирущої пам’яті про всіх, хто поліг, боронячи Україну, - ця картина вражає своїм ідейним змістом та багатством символів. На довершення – ікона Пресвятої Богородиці, яка покриває небесним омофором неподільні землі України та допомагає вистояти у цій важкій боротьбі добра зі злом.

Картину «Моя Україна», яка ніколи не втратить своєї актуальності та по-різному читатиметься у різні часи становлення нашої держави, виставлено на другий благодійний аукціон, проведення якого у Косові заплановано на 3 листопада 2023 року.

Зацікавилися лотом? Запрошуємо до участі у благодійному заході, всі виручені кошти на якому спрямують на підтримку Збройних Сил України. Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Організатором другого благодійного аукціону виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора