Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Різдво Христа очима студентки: розповідаємо про лот із сакральним змістом

Дата: 25.10.2023 15:31
Кількість переглядів: 88

Фото без опису
Історію народження Спаса світу розповідає картина, яку виставили як лот на другий благодійний аукціон на підтримку українських військовослужбовців.

Оповитого Христа на руках тримають Діва Марія та Святий Йосип, осяяні світлом Вифлеємської зорі, яка сповіщає про народження Царя Юдейського. Восхваляючи народження Сина Божого, у хмарах сурмлять два Ангели.

Поява на небі зірки привела до Немовляти волхвів зі сходу. Новонародженому Месії мудреці приносять дари: золото як символ дарів Царю земному, ладан – як дари Царю Небесному, а смирна як символ майбутніх страждань Христа і Його смерті на Хресті за гріхи людства.

Саме так у своїй дипломній роботі відтворила біблійний сюжет студентка КІПДМ ЛНАМ Софія Сенчук. Картина розмірами 40х80см написана олією на полотні (дипломний керівник – Роман Стеф’юк).

Придбати картину та долучитися до благородної справи допомоги Збройним Силам України можна на благодійному аукціоні, який 3 листопада 2023 року проведуть у Косові. Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Організатором другого благодійного аукціону виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора