Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Усе – для Перемоги! У Косові відбудеться благодійний аукціон

Дата: 23.10.2023 14:39
Кількість переглядів: 90

Фото без опису
3 листопада 2023 року у Косові проведуть другий благодійний аукціон, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

Благодійний проєкт покликаний об’єднати добродійників, меценатів та людей із чуйним серцем у їхніх зусиллях допомогти Українському війську. Виручені на заході кошти спрямують на підтримку Збройних Сил України.

Для аукціону організатори зібрали багатий вибір творів мистецтва, ужиткових та декоративних речей, ікон, книг тощо. Цього тижня на офіційному сайті Косівської районної військової адміністрації https://kosivrda.gov.ua/ та на її сторінці у соціальній мережі Facebook стартує презентація представлених на аукціон лотів.

Запрошуємо всіх небайдужих людей до участі у благодійному аукціоні на підтримку Збройних Сил України: можна запропонувати свій лот або ж прийти на захід та викупити уподобану річ. Вітається будь-яка ініціатива! Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Долучаймося! Кожна гривня наближає день нашої перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора