Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Образ Миколая Чудотворця: розповідаємо про лот як оберіг для дому та сім’ї

Дата: 26.10.2023 14:22
Кількість переглядів: 125

Фото без опису
Святого Миколая шанують у всьому православному світі: він допомагав убогим, наділяв їжею голодних, рятував вояків з полону, оберігав від посіченя мечем і навіть від смерті. Молячись до праведного, сліпі прозрівали, кульгаві починали ходити, глухі знаходили слух, а німі - дар слова.

Моління перед іконою Праведника рятує зневірених, позбавляє від хвороб, дарує нові сили та направляє на вірний шлях. Звертаючись до святині з вірою і надією, Святий Микола Угодник неодмінно допомагає у наших часом непростих земних питаннях.

Дерев’яну різьблену ікону Миколая Чудотворця, майстерно вирізьблену та обрамлену, виставлено на благодійний аукціон, який 3 листопада проведуть у Косові.

Духовного пастора зображено в єпископському облаченні, з піднятою правою рукою, якою він іменословно благословляє, лівою – підтримує закрите Євангеліє. Угорі, обабіч його голови, на хмарах – постаті Спасителя і Богоматері. Автор роботи – Віталій Кіщук.

Придбати образ Святого Миколая та фінансово підтримати Збройні Сили України можна на благодійному аукціоні, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

Творити добро легко! Долучайтеся! Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора