Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Книга «Подолати минуле: глобальна історія України»: розповідаємо про лот з автографом Ярослава Грицака

Дата: 27.10.2023 10:42
Кількість переглядів: 95

Фото без опису
Досягнувши 30-річчя незалежності, Україна все ще шукає той шлях, який дозволить вийти на траєкторію стабільного розвитку. Що допоможе країні знайти вихід із кризи сучасності і змінюватися зсередини? Тільки дискусія. Чесна, об’єднуюча навколо спільної мети та цінностей, щоби взяти на себе відповідальність і самим творити зміни. Поштовх до такої ціннісної дискусії, розвитку та об’єднання – у книзі українського історика та публічного інтелектуала, професора Українського католицького університету, почесного доктора Національного університету «Києво-Могилянська Академія» Ярослава Грицака.

Книжка «Подолати минуле: глобальна історія України» – результат 15-літньої роботи професора Ярослава Грицака. У ній автор прискіпливо препарує минуле і закликає до співтворення сучасної України. Він намагається зрозуміти сам і дати читачам розуміння, що і чому відбувається з нами тут і тепер, і яким може бути майбутнє країни.

Придбати книгу автора декількох книжок з історії України, лауреата українських та міжнародних премій, який декілька разів входив у список «100 найвпливовіших українців», можна на другому благодійному аукціоні, проведення якого у Косові заплановано на 3 листопада 2023 року.

Фото без опису

Зацікавилися лотом з автографом Ярослава Грицака? Запрошуємо до участі у благодійному заході, всі виручені кошти на якому спрямують на підтримку Збройних Сил України. Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Організатором другого благодійного аукціону виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора