Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ікона «Покров Пресвятої Богородиці»: розповідаємо про лот із автографом Єпископа Юліана

Дата: 27.10.2023 19:38
Кількість переглядів: 107

Фото без опису
«Нехай Благословення Всемогутнього Господа Нашого Ісуса Христа, за молитвами Пресвятої Богородиці перебуває з усім Українським народом в часі визвольної боротьби, надаючи сили та міцності нашим воїнам, єднаючи всіх нас навколо спільної Перемоги та встановлення Справедливого Миру» - такими словами Єпископ Коломийський і Косівський ПЦУ Юліан підписав образ «Покров Пресвятої Богородиці», який виставили на благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України.

Образ відтворює буремне сьогодення нашої держави, єднання українців у боротьбі із одвічним ворогом під захистом покровительки християнського роду Діви Марії. Ікона освячена Косівським благочинним ПЦУ Іваном Близнюком у храмі Успіння Пресвятої Богородиці села Старий Косів.

Придбати образ авторства іконописиці Галини Голюк можна на другому благодійному аукціоні, проведення якого у Косові заплановано на 3 листопада 2023 року.

Зацікавилися лотом з автографом Правлячого Архієрея Юліана? Запрошуємо до участі у благодійному заході, всі виручені кошти на якому спрямують на підтримку Українського війська. Не стоїть осторонь доброї справи!

Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Організатором другого благодійного аукціону виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора