Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оригінальні шкіряні аксесуари: розповідаємо про лоти від сімейної майстерні «Lesiuk»

Дата: 28.10.2023 20:28
Кількість переглядів: 151

Фото без опису
Мирослав та Вікторія Лесюки, подружжя талановитих дизайнерів шкіряних виробів, не змогли залишитися осторонь проведення у Косові другого аукціону, виручені кошти на якому спрямують на підтримку Збройних Сил України.

Свої неповторні витвори мистецтва ручної роботи майстри люб’язно запропонували на благодійні торги: шкіряний органайзер для документів та ексклюзивна жіночна сумка неодмінно знайдуть на аукціоні своїх нових власників!

Любите практичність, надійність та елегантність у шкіряних аксесуарах? Тоді лоти від бренду «Lesiuk» безперечно будуть вам до вподоби.

Придбати уподобану річ можна на благодійному заході, який 3 листопада 2023 року проведуть у Косові. Допомагаймо Збройним Силам України разом! Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Організатором другого благодійного аукціону виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора