Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прикраси із бісеру: розповідаємо про лот від Галини Мартинюк

Дата: 30.10.2023 09:44
Кількість переглядів: 103

Фото без опису
Гердани, силянки, об’ємні плетінки з бісеру стають дедалі популярнішими: вони приваблюють своїм взором, формою, колоритом, великою гамою забарвлень та дзвінким полиском намистин.

Оздоба із бісеру цінується передусім своїми обереговою та естетичною функціями: вона захищає свою власницю від негативного впливу ззовні та огортає своєю доброю енергетикою.

Саме такі бісерні прикраси виставили на благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України, який вже наступного тижня, 3 листопада 2023 року, проведуть у Косові.

Фото без опису

Ефектні етнічні силянки, виконані у класичних чорному та білому кольорах у вдалому поєднанні із різнобарвними дрібними бісеринками, гармонійно доповнять образ справжньої поціновувачки всього українського. Автор робіт – мисткиня Галина Мартинюк.

Придбати силянки та долучитися до благородної справи допомоги Українському війську можна на благодійному аукціоні, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора