Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Україною в серці: розповідаємо про лот із натурального бурштину

Дата: 30.10.2023 10:12
Кількість переглядів: 109

Фото без опису
Маленька щира дівчинка в українському національному одязі, у віночку з квітів та синьо-жовтих стрічок, з Україною в серці – такою зобразили нашу молоду державу на картині із бурштинового каменю.

Творча робота випромінює непохитну віру у скоре припинення вогню, перемогу Українського війська над ворогом, повернення всіх, кого розкидала світами невблаганна війна, до своїх рідних домівок, становлення України як вільної, незалежної та могутньої держави.

Картину, виконану вручну із застосуванням бурштинової крихти, виставили на благодійний аукціон, який 3 листопада 2023 року відбудеться у Косові. Виручені на благодійних торгах кошти спрямують на підтримку Збройних Сил України.

Придбайте лот та доєднайтеся до доброї справи! Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Організатором другого благодійного аукціону виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора