Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Куферок: розповідаємо про лот із гуцульським колоритом

Дата: 30.10.2023 10:25
Кількість переглядів: 99

Фото без опису
Славиться Косівщина своїм мистецтвом створення неповторних, майстерно вирізьблених виробів із дерева. Споконвіку тут, в оточенні прадавніх лісів, у вправних руках майстрів народжуються мистецькі роботи з дерева у кращих традиціях різьбярства, токарства та орнаментики Гуцульщини.

Унікальну скриньку авторства Михайла Кушніра, виготовлену із провареної дошки грушки, виставили на благодійний аукціон, кошти з якого спрямують на підтримку Збройних Сил України. Благодійні торги проведуть 3 листопада 2023 року у Косові.

Куферок розмірами 30х15см та висотою 15см з денцем у велюрі знадобиться у кожному господарстві: у ньому можна зберігати прикраси та інші дрібнички, стане у нагоді він і для майстринь рукоділля.

Придбати лот можна на благодійному аукціоні, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

Не стійте осторонь добрих справ! Долучайтеся! Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора