Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Досконала майстерність: розповідаємо про лот від майстра-кераміста Юрія Стрипка

Дата: 30.10.2023 13:36
Кількість переглядів: 103

Фото без опису
Талановито, віртуозно, унікально, ексклюзивно – так описують витвори мистецтва із глини рук відомого на Косівщині кераміста Юрія Стрипка, гончарні твори якого впізнаються за його власним оригінальним стилем.

Свої глиняні ужиткові речі та скульптури майстер виробляє за авторською технікою: у них вдало поєднані природні кольори глини із традиційними кольорами косівської мальованої кераміки, рисунки на виробах митець прорізує спеціальним різачком. В результаті клопіткої творчої роботи на світ народжується гуцульський керамічний ажур, стриманий, довершений, досконалий…

Декоративний таріль авторства Юрія Стрипка виставлено на благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України, який 3 листопада 2023 року проведуть у Косові. Така вишукана річ неодмінно сподобається людям, які цінують народне мистецтво і колекціонують ексклюзивні речі.

Придбати лот та фінансово допомогти Українському війську можна на благодійному аукціоні, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора