Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гобеленові картини: розповідаємо про лоти від Галини Галушко

Дата: 31.10.2023 10:21
Кількість переглядів: 175

Фото без опису
Війна своїм чорним крилом торкнулася кожного українця. Не оминула вона і сім’ю Галини Галушко. У зоні бойових дій на Сході України артилеристом воює внук жінки…

Стояти осторонь проведення благодійного аукціону, кошти з якого спрямують на підтримку Збройних Сил України, Галина Петрівна не могла. На торги жінка запропонувала свої творчі роботи: гобеленові картини «Україна у скорботі» та «Україна» відображають пекучий біль та гіркий смуток майстрині за своїми кровинками і нездоланну віру жінки у перемогу України, її становлення як могутньої держави, мирне блакитне небо над безкраїми полями жовтогарячого колосся пшениці на рідній землі.

Придбати гобелени та допомогти Українському війську прогнати окупантський чобіт з нашої Богом даної території можна на благодійному аукціоні, який 3 листопада 2023 року проведуть у Косові.

Організатором аукціону виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

Долучаймося до добрих справ! Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора