Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Все для підтримки побратимів: розповідаємо про лоти від творчої майстерні «Лимарі»

Дата: 31.10.2023 13:42
Кількість переглядів: 102

Фото без опису
Андрій Цьок знає про війну не з чуток: звільненому у запас військовослужбовцю 102 бригади 74 батальйону ТРО болить доля України, щемить серце та рветься душа за своїми побратимами, які на полі бою з ворогом тримають відносно спокійне небо у тилу.

Фото без опису

З радістю та готовністю допомогти Андрій Цьок підтримав ідею проведення у Косові благодійного аукціону на потреби Збройних Сил України. На торги майстер по роботі зі шкірою виставив кілька лотів - сумки із тисненої шкіри, майстерно обтягнуті шкірою металеві горнята та по-мистецькому виготовлені кобури для ножів.

Фото без опису

«Все для перемоги» - з такими словами майстер передавав на аукціон шкіряні вироби свого впізнаваного бренду «Лимарі».

Фото без опису

Якщо вподобали лоти, прийдіть на аукціон, придбайте річ та допоможіть військовим здобути для України омріяну перемогу! Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Фото без опису

Організатором аукціону, який 3 листопада 2023 року проведуть у Косові, виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора