Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сувенірні копії боєприпасів: розповідаємо про лоти від Руслана Гарматюка

Дата: 31.10.2023 16:31
Кількість переглядів: 143

Фото без опису
Поєднувати непоєднуване під силу косівським майстрам декоративно-прикладного мистецтва: їх творче бачення та політ фантазії не має меж!

На благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України надійшли цікаві своєю оригінальністю та ексклюзивністю речі – точні копії боєприпасів до снайперської гвинтівки Barrett. Такі неординарні витвори мистецтва, створені за допомогою дифузійного зварювання металів та розфарбовані титановими білилами, на торги люб’язно надав майстер з художньої обробки металу Руслан Гарматюк.

Фото без опису

Запитаєте: «А який застосунок цим творчим роботам?». Копії боєприпасів, довершені майстерністю виконання автора, можуть слугувати брелком до ключів, прикрасою на ланцюжку до сумки чи пам’ятним сувеніром на подарунок.

Придбати ексклюзивну річ та допомогти Українському війську у боротьбі із ворогом можна на благодійному аукціоні, проведення якого у Косові заплановане на 3 листопада 2023 року.

Приєднуйтеся до добрих справ! Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.Фото без описуОрганізатором другого благодійного аукціону виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора