Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жіноча прикраса на шию: розповідаємо про лот із чорнодимленої кераміки

Дата: 31.10.2023 22:11
Кількість переглядів: 75

Фото без опису
Коли мова йде про кераміку, здебільшого уявляються кахель та ужиткові речі. Але вироби з цього матеріалу прикрашають не лише інтер'єр. Із звичайної глини виготовляють витончені ювелірні прикраси.

Намисто із димленої чорнолощеної кераміки з бронзовими литими вставками авторства Христини Фарилюк та Олега Гаркуса виставили на благодійний аукціон, який 3 листопада 2023 року проведуть у Косові на підтримку Збройних Сил України.

Така жіноча прикраса для тих, хто прагне відповідати модним тенденціям. Намистини, випалені за спеціальною технологією без доступу повітря, вдало поєднані з металом, гармонійно підкреслять образ та індивідуальність своєї власниці і не залишать стиль поціновувачки всього українського без уваги оточуючих.

Сподобалося намисто? Придбати прикрасу та доєднатися до благородної справи можна на благодійних торгах, організатором яких виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора