Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чайний керамічний набір та карпатський чай: розповідаємо про лоти від майстерень «Фіра» та «Панський чай»

Дата: 01.11.2023 13:15
Кількість переглядів: 102

Фото без опису
Заварити запашного карпатського чаю, зігріти змерзлі руки теплом горнятка, посидіти у тиші з найріднішими – мрія чи не кожного з нас морозяного зимового вечора після важкого дня на роботі.

Таку розкіш, естетичну насолоду від чаювання та затишок у родинному домі подарує чайний керамічний набір від Ірини Фаїк із творчої майстерні «Фіра» та відбірний духмяний чай від Галини Мартинюк.

У майстринь справді золоті руки: горнятка та чайничок у теплих кольорах молочного шоколаду у доповненні плетеної джутом таці для солодкої випічки та смачний ароматний чай створять неперевершену атмосферу домашнього тепла і щодня даруватимуть порцію натхнення та хорошого настрою!

Чайний керамічний набір від «Фіри» та фруктовий чай від «Панського чаю» можна придбати на благодійному аукціоні, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

Вже 3 листопада 2023 року прийдіть на благодійні торги, купуйте уподобані речі та фінансово підтримайте героїчну боротьбу українських військових.

Втілюйте свої мрії в життя! Допомагайте Збройним Силам України!

Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора