Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шедеври мистецтва на допомогу ЗСУ: розповідаємо про лоти від творчої родини Стринадюків

Дата: 01.11.2023 14:33
Кількість переглядів: 83

Фото без опису
Про креативність, нестандартність творчих рішень, оригінальність та талант від Бога родини Стринадюків із Косова відомо всім: відвідати приватний музей родини намагаються всі, хто приїхав до міста у туристичну мандрівку.

Тут і справді є на що подивитися: гуцульські вироби із дерева, картини, традиційні та сучасні прикраси, орнаментальні ікони перехоплюють дух гармонійністю поєднання різних видів мистецтва та нестандартним підходом до традиційної гуцульської різьби по дереву.

Фото без опису

Сім’я митців всебічно підтримала проведення у Косові другого благодійного аукціону, кошти з якого спрямують на підтримку Збройних Сил України. На торги майстри запропонували три лоти:

Різьблена картина «Сонячні Карпати» від Миколи Стринадюка дивує модерновими техніками, які автор вдало поєднує у процесі творення довершеного шедевру із дерева

«Писанка» авторства Захара Стринадюка – досконалий симбіоз різьблення, інкрустації та тонування фарбами

Фото без опису

Ікона Святого Миколая від Ольги Стринадюк – це неперевершене зображення Чудотворця, образ Якого слугуватиме оберегом для дому та хранителем сім’ї

Сподобалися лоти? Придбайте витвори мистецтва знаних на Косівщині майстрів та фінансово допоможіть Українському війську у боротьбі за правду. Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Організатором аукціону виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора