Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гуцульський свічник: розповідаємо про лот від Уляни Шкром’юк

Дата: 02.11.2023 11:18
Кількість переглядів: 170

Фото без опису
Гуцульський свічник-трійця, розмальований жовтою, зеленою та темно-коричневою фарбами, з рослинним орнаментом, що щільно вкриває всю поверхню, з трьома гніздами для свічок, виставили на благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України, який вже зовсім скоро, 3 листопада 2023 року, проведуть у Косові.

Трисвічник авторства Уляни Шкром’юк додасть атмосфери домашнього затишку та тепла за родинним столом на Святвечір та Водохреща, горітиме полум’ям Великодньої свічки на світле свято Христового Воскресіння.

Свічник-трійця у кращих традиціях косівської кераміки обов’язково має бути у кожній хаті як символ вірив в Бога та Україну.

Купити цей атрибут сімейного затишку можна на благодійному аукціоні, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

Не стіймо осторонь добрих справ! Допомагаймо Збройним Силам України разом! Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора