Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розфарбовані гільзи: розповідаємо про лоти з війни

Дата: 02.11.2023 13:43
Кількість переглядів: 142

Фото без опису
Використана на передовій зброя працює на українських військових: в Україні шириться практика розмальовувати гільзи та уламки ворожих ракет. Такі сувеніри розходяться по всьому світу.

На благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України надійшли по-мистецьки оформлені гільзи, які у зоні бойових дій вже виконали свою основну функцію у боротьбі за правду. Такі неординарні витвори мистецтва на торги надали знаний у Косові мандрівник, природознавець, керівник дитячого гуртка «Гірська школа» Руслан Солиджук і студентка Косівського фахового коледжу прикладного та декоративного мистецтва Анастасія Бельмега.

Червоно-чорні та жовто-блакитні кольори обрала Анастасія для художнього розпису використаної на передовій зброї, Руслан у своїй роботі зобразив символіку Сил спеціальних операцій ЗСУ, яких часто називають «військовою елітою держави».

Придбати ексклюзивні речі та допомогти Українському війську у боротьбі із ворогом можна на благодійному аукціоні, проведення якого у Косові заплановане на 3 листопада 2023 року.

Приєднуйтеся до добрих справ! Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Організатором другого благодійного аукціону виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора