Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На потреби ЗСУ: на благодійному аукціоні у Косові вторгували 668,5 тис. грн.

Дата: 04.11.2023 14:31
Кількість переглядів: 117

Фото без опису
Вчора, 3 листопада 2023 року, у Косові відбулася важлива подія – благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України. Благодійний аукціон вже вдруге організувала громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми.

Фото без опису

До торгів ретельно готувалися. Справа допомоги військовим у найгарячіших точках об’єднала довкола себе чимало людей доброї волі: на аукціон надійшло близько 120 лотів від знаних митців Косівщини, дітей та молоді, військовослужбовців, підприємців, працівників установ та організацій району, територіальних громад краю.

Фото без опису

Організатори благодійного заходу виставили на аукціон 78 унікальних лотів, решта реалізовувалася на виставці-ярмарку, де кожен охочий міг придбати уподобану річ за фіксованими цінами. Слід акцентувати, що кожен лот вражав своєю неповторністю, багатогранністю та мистецьким талантом благодійників.

Фото без опису

Захід розпочали вітальними словами очільниці району Наталії Кучми, голови ГО «Гуцулія» Ростислава Мартинюка, голови Косівської районної ради Зеновія Томащука та військового Михайла Мартищука.

Фото без опису

Ліцитатором на аукціоні працював театральний режисер, відомий актор театру та кіно, Заслужений артист України Олексій Гнатковський. Вів захід голова ГО «Косів Гуцульський» Роман Хромейчук.

Фото без опису

На благодійний аукціон з’їхалися бізнесмени, влада і духовенство, місцеві знаменитості та військові. У жвавій атмосфері, з розумінням та усвідомленням важливості заходу та його мети, за експоновані лоти вторгували 668,5тис.грн. Всі кошти спрямують на потреби Українського війська.

Фото без опису

«Дякую кожному активному учаснику аукціону та всім, хто долучився до організації заходу. Це наш спільний внесок у перемогу України. Слава Україні! Слава її мужнім Героям!», - підсумувала Наталія Кучма.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора