Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2023 08:32
Кількість переглядів: 348

Фото без опису
Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Косівщини!

Сердечно вітаємо вас з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва! Це свято тих, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції та мистецтво стали головними життєвими орієнтирами.

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, які живили і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Косівщини! Ви працюєте без вихідних і свят, але завжди зі святом у душі. Завдяки вам про Косівщину і її неповторність знають в Україні та далеко за її межами. Неповторні співанки і танець, звучання трембіт і троїстих музик, різноманіття виробів майстрів народного мистецтва назавжди зачаровують усіх, хто хоча б одного разу побував у наших краях.

Ми цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток культури і мистецтва нашого краю. Адже без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця і безмежної любові до рідної землі, ініціативності та творчої думки неможливими б були  позитивні зміни у суспільному житті.

Бажаємо нових творчих доробків, незгасаючого ентузіазму, віри в себе і свою благородну місію. Від щирого серця бажаємо кожному з вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, добробуту, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!

Перемоги Україні та мирного неба над нашими домівками! Нехай культура і мистецтво зміцнюють і гартують наше українське суспільство!

З повагою

Голова Косівської районної державної
адміністрації – начальник районної
військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора