Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем працівників сільського господарства України

Дата: 19.11.2023 09:30
Кількість переглядів: 155

Фото без опису
Шановні працівники сільського господарства!

Прийміть щиросердечні вітання із вашим професійним святом!

Праця сільського трудівника в усі часи була і залишається нелегкою, але дуже важливою і потрібною, бо саме від неї залежить ефективність функціонування аграрного сектору економіки та продовольча безпека держави.

Завдяки вашим знанням та фаховості, наполегливості та працелюбству живе українське село, розвивається сільське господарство, яке вже давно є найважливішою складовою економіки країни.

Шановні працівники сільського господарства та  сільськогосподарського виробництва Косівщини! Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я і добробуту, щастя і добра, любові і достатку, невичерпної наснаги і оптимізму, впевненості в завтрашньому дні! Миру над нашими домівками та перемоги України над країною-агресором!

Нехай земля наша колоситься золотом щедрих урожаїв, на столі у кожній оселі завжди буде свіжий запашний хліб, а у життя втілюються всі омріяні плани!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора