Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося третє засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність"

Дата: 17.11.2023 14:06
Кількість переглядів: 94

Фото без опису
Робоча група "Прозорість та підзвітність " заслухала голів ще трьох територіальних громад Прикарпаття 

 

Вчора відбулося третє засідання робочої групи з контролю за належним використанням бюджетних коштів, яке провела Світлана Онищук

У межах засідання долучили до роботи групи правоохоронні органи. Задля цього підписали меморандум про співпрацю між  Івано-Франківською обласною державною адміністрацією  та обласним управлінням стратегічних розслідувань.

Також заслухали представників трьох міських громад, бюджети яких отримали найбільші надходження від військового ПДФО.

За результатами роботи група рекомендувала головам громад оптимізувати  бюджетні видатки та скасувати тендерні закупівлі, що стосуються питань благоустрою та господарської діяльності, щоби сповна забезпечити потреби військових.

Так, уже маємо результати діяльності робочої  групи "Прозорість та підзвітність" - в одній з громад скасували тендерні закупівлі на близько 3 млн грн. 

Під час засідання доручили Держаудитслужбі взяти на особливий контроль тендерні закупівлі, які проводять в територіальних громадах, бюджети яких отримують чималі кошти від військового ПДФО. 

Зазначимо, що голови громад, які доповідали на засіданні групи, готові підсилити сили ППО області додатковими автомобілями.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора