Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми зі святом Введення в храм Пресвятої Богородиці

Дата: 21.11.2023 09:10
Кількість переглядів: 109

Фото без опису
Шановні краяни!

21 листопада Свята Церква святкує одне із найбільших дванадесятих Богородичних свят – Введення в храм Пресвятої Богородиці, яке було встановлено на честь знакової події в Її житті. Батьки Богородиці, праведні Іоаким і Анна, привели Марію до Єрусалимського храму для посвяти Її Богові.

З історії відомо, що вони не мали дітей і довго молили Бога про те, щоб Він дав їм дитя, а вони, коли це станеться, віддадуть його на служіння Всевишньому. Господь почув їхні молитви і у них народилася донька, якій дали ім’я Марія. Коли Їй виповнилося три роки, Іоаким і Анна сповнили свою обітницю і привели Дівчинку до Єрусалимського храму, де віддали Її в опіку первосвященика Захарії. Тут Вона перебувала до часу звіщення Їй благої вісті про те, що Вона стане Матір’ю Всевишнього.

Вітаємо вас, дорогі краяни, з цим світлим великим святом. Бажаємо в цей день усім нам миру, затишку, достатку та тепла. Нехай Господь Бог пошле нам перемогу над ворогом, здоров’я, небесні і земні блага, душевний спокій та міцність духу, а всі життєві випробування нехай слугують нам уроком і подальше життя буде світлим, чистим, сповненим смирення та любові.

Нехай Пресвята Богородиця вберігає наші сім’ї, родини і всю Україну від бід та негараздів, щоб наші дні були сповнені добра, радісних звісток та успіху.

Пресвята Богородице, спаси нас!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
 Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора