Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Дата: 21.11.2023 09:25
Кількість переглядів: 172

Фото без опису
Сьогодні Україна відзначає одне з особливих, мужніх свят нової Української армії – День десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У час повномасштабної війни у державі воїни-десантники є основою бойової спроможності Збройних Сил України та гордістю Української армії. Вони завжди перші там, де найважче та небезпечніше.

У часи доленосних випробувань для України десантники на практиці довели високу підготовленість, навченість та професіоналізм, вірність звитязі та любов до України.

І сьогодні, 21 листопада 2023 року, у день професійного свята, українські десантники продовжують упевнено і завзято боронити нашу державу, даючи гідну відсіч російському агресору.

Дякуємо кожному, хто несе службу, боронячи нашу свободу, незалежність та територіальну цілісність. Схиляємо у скорботі голови за тих, хто віддав за волю України найдорожче - своє життя.

Шановні воїни-десантники! Вітаємо вас із професійним святом! Успіхів, наснаги та перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора