Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові провели спільну молитву за Україну та борців за її свободу

Дата: 21.11.2023 18:15
Кількість переглядів: 146

Фото без опису
Сьогодні, у 10-у річницю Дня Гідності та Свободи, у Косові молилися за воїнів України, які полягли у боротьбі за волю та незалежність рідної держави. Біля пам’ятника Борцям за волю України Косівщини зібралося чимало людей: до молитви доєдналися представники влади та громадських організацій, працівники бюджетних установ району, педагоги та школярі, небайдужі містяни та гості міста.

Фото без опису

«Україна у війні: ми продовжуємо боротися за наші землі, мир та спокій, краще майбутнє для наших дітей. Ціною життя відданих синів та дочок України наша держава виборює своє право жити під мирним небом у країні гордої та вільної нації справжніх українців. Герої минулих років та сьогодення завжди житимуть у наших серцях, пам’ять про них та їх громадянський подвиг вічна», - зазначив у своєму виступі о. Роман Іванюлик.

Фото без опису

Після молитви до пам’ятника Борцям за волю України лягли квіти шани та пам’яті. Кошик квітів поклали заступник голови Косівської райдержадміністрації Василь Жмендак та начальник Косівського РВ ГУ НП в області Павло Федій. До підніжжя монументу квіти вдячності лягли і від ліцеїстів Косівського ліцею імені Ігоря Пелипейка.

Фото без опису

Захід завершили спільним виконанням Гімну України.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора