Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як отримати безкоштовну допомогу для розвитку бізнесу в агросекторі

Дата: 22.11.2023 11:12
Кількість переглядів: 112

Фото без опису
Вже два місяці фермери з 8 областей України мають можливість отримати безкоштовну допомогу експертів консультаційного Центру розвитку фермерства “Врожай Перемоги”.

Сьогодні Центр надає підтримку фермерам Івано-Франківської, Вінницької, Тернопільської, Львівської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької та Черкаської областей.

З якими запитами можна звертатися до Центру?

 Вирощування та переробка овочів, фруктів, ягід і лікарських трав

Якщо ви вирощуєте або хочете розпочати вирощувати овочі, ягоди, фрукти чи трави - ми розкажемо, які культури краще вирощувати у вашому регіоні та з наявними у вас ресурсами - будь то традиційні чи нішеві культури. Крім того, допоможемо підібрати сорти та гібриди, системи живлення та захисту.

 Сертифікація та безпечність харчової продукції

Якщо ви розпочинаєте чи розширюєте переробку сільськогосподарської продукції, тоді вам варто також звернутися до нашого Центру. Ми підкажемо які технології застосовувати, які  сертифікати вам потрібні та як впровадити систему HACCP (система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок).

 Юридичні та земельні питання

Земельні відносини, правові питання агробізнесу та харчової переробки - ці теми турбують кожного, хто працює в аграрній сфері. Як в них розібратися та на що звернути увагу саме вашому бізнесу - знають експерти нашого Центру.

Фото без опису

Маркетинг та продажі

Сьогодні через інтернет можна продавати все - овочі, фрукти, крафтові продукти. Проте часто через нестачу знань бізнесу не вдається уникнути типових помилок, які заважають налагодити ефективний збут продукції. Наші консультанти підкажуть вам к збільшити обсяги продажу через інтернет? Який контент потрібен споживачу та скільки дописів публікувати на тиждень? Чому ваша сторінка в інстаграм не продає та як зробити, щоб продавала.

 Оподаткування

Якщо ви не знаєте, що обрати для вашого аграрного чи харчового бізнесу - ФОП, фермерське господарство, ПП чи ТОВ, досі губитеся в тому, скільки та які податки платити, як подавати звітність та реагувати на листи від податкової - це є одним із напрямків консультацій нашого Центру, і ми радо допоможемо вам знайти найкраще рішення.

 Залучення фінансів

Як на розвиток свого бізнесу залучити гранти, кредити та інвестиції, що для цього потрібно та що обрати краще - на ці та інші питання знають відповіді експерти нашого Центру!

Яке навчання проводить Центр?

Вебінари:

Команда Центру активно ділиться секретами вирощування нішевих культур, лікарських трав та іншими можливостями для розвитку фермерського бізнесу. Тож протягом листопада-грудня для всіх охочих відбудуться вебінари:

  1.  “Люфа - новий екотренд: як вирощувати ефективно та заробляти на 1 сотці”, всі деталі за посиланням:https://www.facebook.com/events/887941609565788/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D
  2. “Секрети вирощування спаржі: ефективно, прибутково, модно”, всі деталі за посиланням: https://www.facebook.com/events/162389526963565?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D
  3. “Лікарські трави: потенціал та рентабельність вирощування в Україні”
  4. “Енергетичні культури як прибутковий та перспективний бізнес”
  5. “Організація теплиці від “А” до “Я”
  6. “Оподаткування грантів: все, що треба знати фермеру”
  7. “Державна програма “Є-робота” для фермерів, крафтярів, агровиробників”

Реєструйтеся, відмічайте цікаві для вас теми та дізнавайтеся про дату і деталі вебінару, отримавши лінк першими https://bit.ly/farmer-webinar

Як зв’язатися з Центром?

За всіма новинами Центру та майбутніми подіями ви можете стежити на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/farmer.centre

Отримати консультацію можна:

🔹через google-форму: https://bit.ly/farm-question

🔹за тел.: (093) 663-58-78

🔹через звернення до чат-боту Центру в Telegram: https://t.me/farmer_centre_bot

🔹через звернення до чат-боту Центру в Viber: https://pipe.bot/viber/17898

Звертайтеся за підтримкою та станьте ще на крок ближчими до своєї мрії

 

 

Довідково:

Проєкт реалізується ГО “Буковинська агенція регіонального розвитку” у партнерстві з Всеукраїнською громадською організацією “Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України” та Громадською спілкою «Агенція місцевого економічного розвитку Яворівщини».

 

Центр працює в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі») за фінансування уряду Німеччини. Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора