Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Допомога спецпризначенцям: за кошти з аукціону закупили техніку на передову

Дата: 23.11.2023 16:54
Кількість переглядів: 98

Фото без опису
За кошти з благодійного аукціону, який 3 листопада 2023 року відбувся у Косові, здійснили третю фінальну закупівлю необхідного на фронті обладнання.

Цього разу для спецпризначенців ЗСУ поїдуть два телевізори діагоналлю екрану 55”, два ноутбуки HP та портативна зарядна станція P.P.S. Таку техніку військові потребують для обладнання командних пунктів.

Як повідомляють голова Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма та голова ГО «Гуцулія» Ростислав Мартинюк, кошти, які вдалося виручити на благодійному аукціоні, використали з максимальною ефективністю. Діяли у чіткій відповідності до запитів військових частин, які надійшли на адресу організаторів, обладнання закуповували за максимально оптимальними цінами.

Нагадуємо, що раніше за благодійні кошти вже закупили шість дронів DJI MAVIC 3, шість систем скиду для них та портативну зарядну станцію.

Дякуємо всім, хто не стояв осторонь, допомагав в організації та проведенні аукціону на підтримку Українського війська! Нехай ваша благодійна допомога повернеться до вас сторицею! Сила – у єдності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора