Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації - начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Міжнародним днем волонтера

Дата: 05.12.2023 09:56
Кількість переглядів: 63

Фото без опису
Сьогодні, 5 грудня, відзначаємо Міжнародний день добровольців в ім’я економічного та соціального розвитку. Це день людей, об’єднаних покликом душі та серця допомагати, розв’язувати непрості завдання для порятунку дітей, завжди бути поруч у найскрутніші моменти життя людини, проявляти турботу та опікуватися тваринами, змінювати світ довкола на краще. Це день усіх, хто допомагає боронити державу. Усіх, хто жертовно присвячує свій час та сили, щоб Україна вистояла та перемогла!

Волонтери – це ті, хто любить світ, людей і не соромиться проявляти свою любов у справах. Ця альтруїстична любов робить кожного з нас людиною.

Відзначаючи Всесвітній день волонтера, шануємо всіх і кожного, хто із усвідомленням власної відповідальності допомагає укріплювати людську віру в ідеали добра та справедливості.

Щиро вітаємо людей, хто, не бажаючи нічого натомість, допомагає ближньому у скруті та присвячує себе добрим справам. Дякуємо людям із щирим та добрим серцем за гуманність, людяність, невичерпну енергію та вміння її спрямовувати на шляхетні вчинки для допомоги Збройним Силам України, небайдужість до майбутнього нашої держави!

Дорогі волонтери! Низький уклін вам за кращі прояви людської вдачі та унікальні чесноти, за активну громадянську позицію й щире прагнення творити добро! Миру, оптимізму та здоров’я!

Шана всім, хто допомагає Українському війську!

Дяка кожному й кожній, хто займається волонтерською справою!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора