Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації - начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2023 08:35
Кількість переглядів: 135

Фото без опису
Дорогі військовослужбовці!

Від імені усіх жителів Косівського району та особисто від себе щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України! Висловлюємо вдячність усім, хто носить горде звання військовослужбовця та виконує священний обов’язок перед Українським народом та державою.

Ваша служба – це не тільки професія, для більшості з вас – це справа всього життя. Сьогодні у нелегкий для України час ви, ризикуючи власним життям, гідно та віддано воюєте за право на мирне життя, суверенітет та незалежність нашої рідної України.

У лавах Збройних Сил України служать також і наші земляки із Косівщини. На жаль, деякі з них вже ніколи не повернуться до своїх рідних живими. Тож схилімо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм пам’ять… Низький уклін усім сім’ям Героїв!

Ми віримо, що жертва воїнів не буде марною: вона приведе до великої Перемоги над російськими сатрапами і зробить Україну сильною, могутньою, процвітаючою державою.

Сьогодні з нагоди професійного свята дякуємо всім, хто несе ратну службу у лавах Українського війська, охороняючи Батьківщину від ненависного російського загарбника. Від щирого серця бажаємо вам і вашим сім’ям здоров’я, добра, щастя, скорої перемоги та мирного неба над Україною.

Нехай милосердний Господь благословить вас відвагою, сміливістю та мужністю з легкістю долали всі труднощі, які зустрічатимуться на вашому шляху. Нехай береже вас Бог! Ви є нашою гордістю, разом з вами ми віримо у нашу велику Перемогу, бо на нашому боці – правда, Бог і Україна!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора