Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У гості до Святого Миколая

Дата: 06.12.2023 16:27
Кількість переглядів: 162

Фото без опису
Садиба Святого Миколая, що розташована на території НПП «Гуцульщина» у с. Пістинь, - це місце, де живуть дитячі мрії та сподівання, місце, де відбуваються дива та живе казка. Саме тут малеча може зустріти доброго Чудотворця, поспілкуватися з ним, отримати з рук Святого смачного гостинця та зазнимкувати зустріч із Добродійником у його резиденції.

Фото без опису
6 грудня у Маєтку Святого Миколая особливо гамірно: у гості до доброго дідуся приїжджає чимало дітвори. Тут для дітей організовують цікаві ігри та розваги, малеча мандрує територією садиби, відкриває двері помешкання Святого, в якому панує атмосфера домашнього затишку та витає дух щасливого безхмарного дитинства.

Фото без опису
І сьогодні у резиденції Чудотворця багато відвідувачів: у гості на святкове дійство Святий Миколай запросив багато дітей та підлітків. Програма у Маєтку насичена: діє благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ під символічною назвою «Тепло дитячих сердець», діти переглядають виставу «Миколай іде до нас», виступають дитячі творчі колективі, діти та дорослі моляться за Українське військо, відбуваються майстер-класи з виготовлення Янгола для Захисника. Звичайно, Святий Миколай вітає своїх гостей та пригощає малечу біля миколаївської ватри.

Фото без опису
Захід відвідала і голова Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма.

«Сьогодні відзначаємо одне із найбільш очікуваних та шанованих свят у році – свято Святого Миколая. Бажаю всім дітям щирої радості і приємних несподіванок, доброго здоров’я і приголомшливих ідей, люблячої родини і справжнього щастя», - звернулася до дітвори Наталія Кучма.

Фото без опису
Цього дня дітям загиблих, взятих в полон та безвісти зниклих оборонців із Косівського району Наталія Кучма вручила солодощі. Подарунки для дітей військових надійшли від Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України і НПП «Гуцульщина».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора