Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Ми вдячні Тобі, український солдате»: у Косові провели захід до Дня Збройних Сил України

Дата: 06.12.2023 19:00
Кількість переглядів: 287

Фото без опису
Сьогодні, 6 грудня 2023 року, у Будинку культури та дозвілля Косівської міської ради відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України. Участь у заході взяли голова Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма, начальник Косівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Голуб, військові, влада, духовенство, працівники Косівського РВ ГУ НП в області, РВ ГУ ДСНС в області, установ району, небайдужі містяни та гості міста.

Фото без опису

Захід розпочали спільним виконанням Гімну України. Хвилиною мовчання та молитвою вшанували всіх, хто героїчно загинув, звільняючи рідну землю від окупантів.

Зазначимо, що за мирне майбутнє нашої держави свої життя поклали 88 військовослужбовців Косівського району, з них 81 воїн від початку повномасштабного вторгнення країни-агресора.

Фото без опису

Зі святом українських військових привітала очільниця району Наталія Кучма.

«Бути військовослужбовцем Збройних Сил України нелегко, адже саме на ваших плечах лежить найбільший тягар відповідальності за долю української держави та захист її територіальної цілісності. Ви першими стаєте на шляху ворога, рішуче зупиняєте його агресивні наміри та виборюєте для нашої держави свободу», - зазначила Наталія Кучма.

Фото без опису

На заході слово також мали о. Іван Близнюк і начальник РТЦК та СП Юрій Голуб. Мистецьку програму підготували працівники Будинку культури та дозвілля Косівської міської ради.

Фото без опису

У цей день схилімо голови у пам’ять про Героїв, які віддали своє життя за Україну. Їх подвиг житиме вічно і слугуватиме взірцем чесного і самовідданого служіння Вітчизні. Щира вдячність всім військовим за сумлінне виконання конституційного обов’язку, відвагу, за мужність та героїзм військовослужбовців та ветеранів Збройних Сил України.

Фото без опису

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Збройним Силам України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора