Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Державні інспектори Держпродспоживслужби підвищили рівень знань у сфері органічного виробництва

Дата: 13.12.2023 14:37
Кількість переглядів: 45

Фото без опису
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області взяли участь у навчанні державних інспекторів Держпродспоживслужби на тему виробництва, обігу та маркування органічної продукції, яке відбулося 05-06 грудня 2023 року у Житомирській області.

 Навчання проведено за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (OFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Фото без опису

Під час навчання учасники відвідали операторів ринку харчових продуктів тваринного походження з виробництва органічних молочних та м′ясних продуктів.

 В рамках програми фахівці Органік Стандарт разом з державними інспекторами Держпродспоживслужби провели навчальні пілотні заходи державного нагляду (контролю) стосовно дотримання операторами вимог законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора