Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася сесія Косівської районної ради

Дата: 14.12.2023 17:59
Кількість переглядів: 164

Фото без опису
Сьогодні, 14 грудня 2023 року, у Косові відбулася XVII сесія районної ради. Участь у сесії взяла також голова районної військової адміністрації Наталія Кучма.

Фото без опису
Депутати розглянули ряд визначених порядком денним питань, зокрема про затвердження звіту щодо виконання районного бюджету за 9 місяців 2023 року та внесення змін до нього; про районний бюджет на 2024 рік; про затвердження меж села Кобаки Рожнівської територіальної громади та затвердження відповідного проєкту землеустрою. Депутати також внесли зміни до складу постійних комісії районної ради та Регламенту її роботи, а також переглянули затверджений список присяжних Косівського районного суду.

Фото без опису
Зеновій Томащук, який очолював Косівську районну раду, достроково припинив повноваження депутата районної ради. У зв’язку із припиненням ним депутатських повноважень, згідно із частиною другою статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Зеновій Томащук вважається звільненим із посади голови Косівської районної ради.

Фото без опису
Цього ж дня депутати обрали нову голову районної ради. Нею стала депутатка від політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Свобода» Ганна Думітрак.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора