Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації - начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Різдвом Христовим

Дата: 25.12.2023 09:05
Кількість переглядів: 203

Фото без опису
Шановні краяни! Дорогі Захисники та Захисниці!

Щиросердечно вітаємо вас із величним святом Різдва Христового! Чудо народження Сина Божого єднає людей в радості, сповнює наші серця любов’ю до ближнього, вчить нас прощати, бути милосердними та надихає на світлі помисли і благородні вчинки.

У цей непростий час війни ми особливо відчуваємо єднання із новонародженим Дитятком Ісусом, бо Він прийшов у світ, щоб нас спасти та захистити. Віримо, що Він допоможе нам здобути перемогу над одвічним ворогом нашої рідної української землі.

Сьогодні світло Вифлеємської зірки зігріває наші серця і домівки, несе різдвяну радість по всьому світу, торкаючись душі кожної людини, від малого до великого, щоб серед нас запанувала всюдисуща любов Божа та душевний спокій.

Нехай свято Різдва Христового ознаменує початок дороги у новий щасливий рік, який пройде під знаком перемоги, миру та добра, буде багатим на нові здобутки, приємні події та радісні дні.

Хай новонароджений Христос береже кожного з нас, а Різдвяна зірка осяває нам шлях у світле майбутнє.

Христос народився! Славімо Його!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора