Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації - начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Новим 2024-им Роком та святом Святого Василія Великого

Дата: 01.01.2024 09:05
Кількість переглядів: 339

Фото без опису
Шановні краяни! Дорогі Захисники та Захисниці!

У ці новорічні дні наші серця наповнюються невловимим відчуттям щастя і радості. Ми відчуваємо душевний злет, будуємо плани на рік, що наступає, підсумовуємо минулі здобутки і згадуємо події, що відійшли в історію.

Тож нехай у році, що минув, залишаються всі наші біди та негаразди, а Рік Новий принесе нам перемогу над ворогом, довгоочікуваний мир, щастя, здоров’я, добробут, процвітання та тверду віру у краще майбутнє нашої незламної України!

У ці святкові дні ми не можемо не згадати наших мужніх Захисників та Захисниць, які зі зброєю в руках, не жаліючи свого життя, стоять на обороні нашої країни та женуть ворога з рідної землі. Бажаємо воїнам у Новому Році великої перемоги над ворогом і щасливого повернення до своїх рідних та близьких.

Цього року вперше за новоюліанським календарем ми святкуємо день Нового Року разом із величним християнським святом Святого Василія Великого.

Вітаємо всіх іменинників та іменинниць з Днем Ангела! Бажаємо усім щастя, здоров’я, радості, любові, добра та мирного неба над головою. Нехай за молитвами Святого Василія Великого Новий 2024-й Рік буде для всіх багатим на добро, щедрим на врожай, щасливим для людей, радісним для дітей, переможним для України та мирним для усього світу!

Бажаємо усім, щоб дзвінкі колядки і щедрівки відкрили наші серця для добра і радості, принесли у наші домівки мир і добробут, а у сім’ї – взаємоповагу та любов.

Щиро бажаємо, щоб новорічні свята ввійшли у наші оселі сімейним теплом, душевним спокоєм та затишком.

З Новим 2024-им Роком вас, дорогі краяни!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора