Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем енергетика

Дата: 22.12.2023 09:05
Кількість переглядів: 135

Фото без опису
Шановні працівники філії АТ «Прикарпаттяобленерго» «Карпатська»!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем енергетика. Ваша щоденна невтомна праця несе тепло, світло й затишок в оселі наших краян. Неможливо переоцінити вагомість та необхідність вашої роботи у час важкого протистояння України країні-агресору.

Електроенергетика сьогодні є основою економіки країни, а працівники цієї галузі по праву вважаються творцями прогресу, поступу та розвитку. Цілодобово, у будь-яку пору року, а найбільше у часи екстремальних ситуацій, саме до вас звернені погляди всього суспільства і ваш обов’язок бути у стані граничної готовності.

Своєю самовіддачею, трудовим героїзмом і фаховістю ви неодноразово доводили, що вам до снаги з честю долати будь-які труднощі.

У день професійного свята бажаємо миру та злагоди на рідній українській землі, світла і добра у ваших родинах, здоров’я та наснаги у щоденній нелегкій праці на благо України!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора