Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косівській дитячо-юнацькій спортивній школі «Гірське орлятко» відбувся XXX міжобласний турнір з греко-римської боротьби. Традиційно турнір присвятили Різдвяним святам.

Дата: 22.12.2023 14:03
Кількість переглядів: 132

Фото без опису
До Косова на змагання завітали спортсмени із м. Тернополя, с. Банилова Чернівецької області, с-ща Кутів, с. Космач та господарі турніру - команда Косівської ДЮСШ.
 
Турнір розпочався під звуки Гімну України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героїв України, які віддали життя за свободу, гідність та незалежність нашої держави.
 
Фото без опису
На урочистому відкритті з вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови Косівської райдержадміністрації Василь Жмендак та заступник Косівського міського голови Володимир Петричук, які привітали юних спортсменів, тренерів, батьків, ветеранів та всіх присутніх в залі з прийдешніми Різдвяними святами, а також подякували організаторам спортивного дійства за збереження багаторічних традицій у проведенні змагань з греко-римської боротьби на косівській землі. Василь Жмендак та Володимир Петричук побажали всім спортсменам міцного здоров’я, удачі, наполегливості, наснаги та перемог в спорті і повсякденному житті. 
 
На спортивному святі подяками за участь відзначили тренерів-викладачів команд, які приїхали на турнір.
Фото без опису 
Упродовж цілого дня на борцівському килимі вирувала атмосфера боротьби у 17 вагових категоріях серед 60 спортсменів у трьох вікових групах 2009-2010р.н., 2011-201р.н. та 2014-2015р.н.
 
Переможців і призерів турніру нагородили грамотами та медалями.
 
В номінаціях «За кращу техніку» та «За волю до перемоги» нагородили Інесу Данилюк і Евеліну Данилюк відповідно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора