Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Різдвяні подарунки: на Косівщині дітям військових дарували солодощі

Дата: 09.01.2024 15:22
Кількість переглядів: 70

Фото без опису
Війна, розв’язана країною-агресором, вражає своєю жорстокістю: за нашу свободу на полі бою полягли смертю Героя, потрапили в полон чи зникли безвісти тисячі відданих державі Захисників та Захисниць. Хтось повернувся до рідної домівки на щиті, багатьох з надією та непохитною вірою у краще чекають вдома рідні.

Свята без тата… Чимало дітей по всій Україні відзначали цьогоріч різдвяні свята без найдорожчої у світі людини – батька. На Косівщині свого татуся з війни не дочекалися чи не знають про його долю близько сотні неповнолітніх дітей. Війна у цих дітей забрала багато: мрії, надії, посмішки, щасливе та безтурботне дитинство. Життя «до» та «після» - з такими суворими реаліями малечі, на жаль, довелося стикнутися у ранньому віці.

Фото без опису

«Цього року нам не до веселих святкувань. У країні війна. Та попри це, дарувати дітям миті радості та сміху є нашим обов’язком», - зазначає голова Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма.

Впродовж новорічно-різдвяних свят разом із директором НПП «Гуцульщина» Юрієм Стефураком Наталія Кучма навідувалася до сімей загиблих, взятих в полон та безвісти зниклих на війні із Косівського району. Дітям Захисників України посадовці дарували смачні гостинці.

Фото без опису

Слід додати, що 6 грудня минулого року у день Святого Миколая частина дітей цієї категорії отримала дарунки у резиденції Добродійника, що у с. Пістинь Косівської громади.

Подарунки для дітей військових надійшли від Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України і НПП «Гуцульщина».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора