Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Косівщині робоча група перевіряла стан зимового утримання автошляхів

Дата: 10.01.2024 18:23
Кількість переглядів: 66

Фото без опису
Погода у новому році стала більш зимовою: 8-9 січня Косівщину засипало снігом, температура мала аномальний хід, місцями мороз сягав позначки мінус 24 градуси за шкалою Цельсія, спостерігалися значні пориви вітру, снігові замети, ожеледиця.

Фото без опису

Така погода взимку додає роботи дорожньо-експлуатаційним організаціям: автошляхи очищають від снігу, захищають їх від снігових заносів, посипають дороги протиожеледними матеріалами.

Фото без опису

Негода на Косівщині не застала дорожників зненацька: безперебійний та безпечний проїзд автомобільними дорогами у районі намагалися забезпечити оперативно.

Фото без опису

Експлуатаційним утримання доріг державного значення у районі займається Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області, місцевого значення – ДП «Дороги Прикарпаття». Підрядні роботи виконує ТзОВ «ПБС».

Фото без опису

Сьогодні, 10 січня 2024 року, робоча група у складі заступника голови Косівської райдержадміністрації Василя Жмендака і начальника відділу будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури райдержадміністрації Степана Яремина перевіряла роботу організації-підрядника щодо зимового утримання автомобільних доріг у населених пунктах району.

Фото без опису

Слід зазначити, що під час снігопаду на дорогах цілодобово чергували фахові працівники, поліція та спецтехніка. Підрядна організація має необхідну кількість потужної техніки та запас протиожеледних матеріалів.

Фото без опису

Як результат, на дорогах загального користування державного значення безперешкодно можна було проїхати вже вчора, а сьогодні завершуються відповідні роботи на дорогах місцевого значення

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора