Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На нараді у райдержадміністрації говорили про впровадження в районі ветеранської політики та програму ментального здоров’я «Ти як»

Дата: 15.01.2024 19:16
Кількість переглядів: 131

Фото без опису
Сьогодні, 15 січня 2024 року, заступник голови Косівської райдержадміністрації Василь Жмендак провів нараду із головами територіальних громад району, керівниками місцевих установ та організацій, начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Фото без опису

На нараді йшлося про забезпечення прав і свобод ветеранів війни. З зазначеного питання доповіла головний спеціаліст сектору ветеранської політики райдержадміністрації Тетяна Терьохіна.

Фото без опису

«Наприкінці січня у районі працюватимуть виїзні мобільні бригади, які зустрічатимуться із сім’ями загиблих у бойових діях, зниклих безвісти та взятих в полон. Спільними зусиллями необхідно напрацювати алгоритм дій органів влади різного рівня щодо ефективної реалізації ветеранської політики в районі», - акцентував заступник голови райдержадміністрації Василь Жмендак.

Фото без опису

На нараді порушувалося також питання щодо формування у мешканців Косівщини культури піклування про ментальне здоров’я в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як». Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Василь Ропар розповів присутнім про впровадження програми у районі та детально зупинився на стані її виконання у розрізі територіальних громад району.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора