Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Василь Жмендак: ветеранська політика повинна бути пріоритетним напрямом роботи місцевої влади

Дата: 17.01.2024 15:37
Кількість переглядів: 92

Фото без опису
На Косівщині активно впроваджується реалізація державної ветеранської політики. При Косівській районній військовій адміністрації створили новий структурний підрозділ, який координуватиме у районі процес виявлення та вирішення проблем ветеранів війни і членів їх сімей.

Наразі, для ефективної роботи та досягнень необхідних результатів у цій сфері стоїть питання напрацювання злагодженої комунікації райдержадміністрації із профільними працівниками у територіальних громадах району.

Фото без опису

Днями заступник голови Косівської райдержадміністрації Василь Жмендак зустрівся із керівництвом Яблунівської селищної ради для обговорення механізму надання якісної соціальної підтримки військовослужбовцям, ветеранам війни, членам їх сімей, родинам загиблих, взятих в полон та безвісти зниклих захисників.

Фото без опису

«Ветеранська політика повинна бути пріоритетним напрямом роботи органів влади різного рівня. У кожній територіальній громаді повинні працювати спеціалісти, відповідальні за реалізацію ветеранської політики. Важливо налагодити тісну співпрацю влади як обласної, так і місцевої, громадських організацій та ветеранської спільноти для забезпечення гарантій соціального захисту ветеранів та членів їх сімей», - зауважив Василь Жмендак.

Фото без опису

Сторони домовилися про створення у громаді сектору ветеранської політики, який опікуватиметься питанням реалізації в громаді державної ветеранської політики, працюватиме із Захисниками та Захисницями, які повертаються з фронту, родинами, які втратили на війні своїх близьких.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора