Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Стадія буття»: в Івано-Франківську відкрили виставку відомого художника із Косова Василя Люльки

Дата: 19.01.2024 19:36
Кількість переглядів: 165

Фото без опису
Самобутньою та неординарною є творчість знаного в Україні художника Василя Люльки. Коли дивишся на унікальні полотна майстра художньої справи, видається, що руками митця малює сама природа.

Фото без опису

Картини з природніх матеріалів, виконані у запатентованій автором техніці, вражають своєю неперевершеністю, палітрою фарб карпатської природи та багатою творчою уявою художника: кора дерев, мох, листя лопухів та кукурудзи, стебла очерету, гармонійно поєднані Василем Люлькою, складають довершений образ картини, аналогів якій важко відшукати у світі.

Фото без опису

Сьогодні, 19 січня 2024 року, славнозвісний Василь Люлька поділився своїм талантом, закарбованим у витончених змістом, ідеєю та майстерністю полотнах, із мешканцями Івано-Франківська та гостями міста: в обласному центрі відкрилася виставка творчих робіт художника із Косова.

Фото без опису

У виставковій залі національно-методичного центру культури і туризму Прикарпаття, де експонуються картини художника, було велелюдно. Подивитися на художню неповторність полотен Василя Люльки прийшло чимало поціновувачів такого мистецтва. Серед гостей мистецького заходу були начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Тетяна Бойко, голова Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма, заступник голови Косівської райдержадміністрації Василь Жмендак, родина Василя Люльки, митці та мистецтвознавці, громадські діячі, друзі із рідного Косова.

Фото без опису

Від імені голови обласної військової адміністрації Світлани Онищук Тетяна Бойко подякувала художнику за багаторічну працю на мистецькій ниві та відзначила Василя Люльку грамотою облдержадміністрації. 

Фото без опису

Талантом Василя Люльки неможливо не захоплюватися: креативна думка митця у поєднанні із мистецьким смаком та прискіпливістю до кожної деталі на своїх полотнах нікого не залишили байдужим.

Фото без опису

На картинах з матеріалів, подарованих природою, живе сама природа у всій своїй красі, багатогранності та різнобарв’ї…

Фото без опису

Бажаємо нашому земляку Василю Люльці невичерпного натхнення творити нові шедеври та довгих років життя під мирним небом України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора