Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Учителі, які працюють разом: як побудувати спільноту практиків із цифрової педагогіки

Дата: 30.01.2024 13:39
Кількість переглядів: 144

Фото без опису
Понад 1,9 мільйона дітей продовжують навчатися в повністю дистанційному та змішаному форматах. Десятки тисяч учителів в Україні стикаються з проблемами організації якісного дистанційного навчання.

У 2023 році в межах програми «Цифровий учитель» команда UNESCO запустила в Україні онлайн-спільноту практиків (з англ. Community of Practice або CoP) із цифрової педагогіки, до якої вже приєдналися понад 9 тисяч учителів: https://bit.ly/3OqCKu3

Через професійну мережу освітяни діляться найкращими практиками, ідеями та досвідом про викладання дистанційно й очно.

Міністерство освіти і науки України та UNESCO організовують захід для вчителів «Спільнота практиків із цифрової педагогіки: чому це важливо та як її побудувати», щоб зʼясувати усе про концепцію та її переваги, визначити практичні кроки для створення СoP у громадах і містах, а також розібрати успішні кейси спільнот.

Додатково на події презентуватимуть курс «Цифровий учитель», який нині проходять понад 45 тисяч педагогів у всій Україні. Захід відбудеться в гібридному форматі.

Долучайтеся до нас через онлайн-трансляцію на сторінці МОН у Facebook: bit.ly/3SBlB3m.

Коли: 31 січня 15.30–16.30.

Захід реалізується в партнерстві з UNESCO, Український інститут розвитку освіти та організацією Save the Children in Ukraine.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора