Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації - начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Стрітенням Господнім

Дата: 02.02.2024 08:41
Кількість переглядів: 130

Фото без опису
Шановні жителі Косівщини!

2 лютого Свята Православна Церква відзначає свято Стрітення Господнього. Воно встановлено у пам’ять про принесення до Єрусалимського храму немовляти Ісуса Христа його батьками на 40-ий день після Різдва.

У храмі Святе Сімейство зустрів Святий праведний старець Симеон Богоприємець. Він мав одкровення від Бога, що не помре до того часу, поки не побачить Месію. Коли Симеон зустрів Святе Сімейство і побачив немовлятко Ісуса, він сповнився Духа Святого, промовляючи такі слова: «Нині відпускаєш Раба Твого, Владико, за словом Твоїм з миром, бо побачили очі мої спасіння Твоє, що Ти приготував перед лицем всіх людей, світло на одкровення народів і славу людей Твоїх Ізраїля». Була тут також і пророчиця Анна, яка пророкувала про Ісуса всім, хто чекав визволення Єрусалиму.

За часів язичництва Стрітення знаменувало зустріч зими та весни, а після хрещення українських земель свято набуло релігійного характеру, оскільки вважається, що цього дня зустрічається Старий та Новий Заповіти.

Дорогі краяни! З нагоди цього світлого свята щиросердечно вітаємо вас та бажаємо допомоги Божої, успіхів нашим Збройним Силам України, найскорішої перемоги над ворогом.

Хай усе ладнається та виконується легко, нехай Ангел-Хоронитель  стане вашим надійним провідником. Будьте здорові, щасливі та успішні!

Слава Ісусу Христу! Слава Україні!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
айонної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора