Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної військової адміністрації Наталії Кучми з нагоди возведення Владики Юліана в сан архієпископа

Дата: 04.02.2024 14:59
Кількість переглядів: 169

Фото без опису
Ваше Високопреосвященство Владико Юліане!

Щиросердечно вітаю Вас, Владико Юліане, із возведенням в сан архієпископа! Ця радісна подія є високою оцінкою Вашої діяльності у справі утвердження Православної віри й розквіту помісної Української Православної Церкви, Вашого безкорисливого та самовідданого служіння Богу, Єпархії та Україні.

Ваша жертовність, невтомна і плідна праця задля спасіння ввіреної Вам пастви, мудрість та великий дар оратора безумовно заслуговують великої поваги, подяки і визнання.

Висловлюю щиру і невимовну радість з нагоди отримання удостоєного високого рівня довіри у плідній духовній діяльності!

Дякую Вам за підтримку увіреної Вам Єпархії та воїнів Збройних Сил України, за Вашу невтомність в організації волонтерського руху, увагу до родин полеглих за Україну бійців, молитву за омріяну перемогу нашої держави.

Нехай яскраве світло Господнього благословення щедро обдаровує Вас, Архієпископе Юліане, небесними і земними ласками в ім’я розквіту й духовного зміцнення Української Православної Церкви. Душевної сили і невичерпної наснаги у нових звершеннях на благо Святої Церкви!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора